Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot het fruit waaronder het laatste nieuws over fruit, fruit in Haaksbergen, hoe fruit plukken, hoe fruit bewaren, recepten per fruitsoort et cetera. Zie ook de publicaties voor meer fruitrecepten.

Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen.    Wachtwoord verloren?
Diversen, Aardbei (1 bezoeker) (1) Gast
Ga naar onderkant Favoriet: 0
TOPIC: Diversen, Aardbei
#641
Aardbeienpizza 8 Jaren, 10 Maanden geleden Karma: 0  
Ingredienten:
Bestemd voor 4 personen.
1 Kant en klare pizzabodem, koelvers
1/2 bol mozzarella in stukjes gescheurd
100gr zachte geitenkaas, verkruimeld
150 gr aardbeien, schoongemaakt en in plakjes gesneden
50 gr rucola
25 gr Parmezaanse kaas in flinters
45 ml olijfolie
Zwarte peper, versgemalen

Bereidingswijze:
Verhit de oven voor op 230 graden (of hoger als dat mogelijk is).
Verdeel de mozzarella en geitenkaas over de pizzabodem en bak de pizza in de oven in circa 8 minuten goudbruin.
Neem de pizza uit de oven en verdeel de aardbeien, rucola en Parmezaanse kaas erover.
Bedruppel de pizza met de olijfolie, voeg wat gemalen peper toe en serveer in punten.
Erwin (Admin)
Administrator
Berichten: 727
graph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
#687
Aardbeien granita 6 Jaren, 6 Maanden geleden Karma: 0  
Ingredienten:
Bestemd voor 6 personen.
500gr aardbeien
45gr suiker
125ml water

Bereidingswijze:
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in stukjes.
Doe de aardbeien en de suiker in een ondiepe roestvrijstalen of glazen bak of schaal en zet het mengsel gedurende één tot vier uur op kamertemperatuur weg.
Plaats de bak of schaal een uur in de diepvriezer.
Pureer de aardbeien in een blender met het water.
Proef en voeg eventueel vers citroensap toe of munt.
Zet de bak 30 minuten terug in de diepvriezer.
Als het mengsel begint te bevriezen, schraapt u met een vork de bevroren puree van de randen af en roert u deze naar het midden.
Controleer de granita om de 30 minuten en schraap opnieuw als voorheen, zo nodig met een beetje meer kracht als het mengsel verhardt.
Het mengsel moet ongeveer 2 uur in de vriezer staan en het schrapen moet steeds herhaald worden.
Heerlijke verkoeling op warme dagen
Erwin (Admin)
Administrator
Berichten: 727
graph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
Ga naar bovenkant
Forum Fruitpluktuin
Adverteren

Bezoekers

We hebben 50 gasten online