Leden krijgen toegang tot extra informatie. Leden kunnen ook deelnemen aan het Forum Totaal hits:
Hieronder kunt u inloggen met een Gebruikersnaam en Wachtwoord of een account aanmaken. Aantal bezoekers
 

Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot het fruit waaronder het laatste nieuws over fruit, fruit in Haaksbergen, hoe fruit plukken, hoe fruit bewaren, recepten per fruitsoort et cetera. Zie ook de publicaties voor meer fruitrecepten.

Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen.    Wachtwoord verloren?
Kersen bereiken 'superfruit'-status (1 bezoeker) (1) Gast
Ga naar onderkant Favoriet: 0
TOPIC: Kersen bereiken 'superfruit'-status
#384
Kersen bereiken 'superfruit'-status 10 Jaren, 11 Maanden geleden Karma: 0  
De kers is op weg om de laatste vrucht te worden die de status van 'superfruit' bereikt, dankzij steeds meer aanwijzingen voor haar gezondheidsvoordelen. Hoewel appelen en sinaasappelen nog steeds wereldwijd domineren, is de kers aanwezig in zeven procent van het vruchtensap dat werd geïntroduceerd in 2011, volgens onderzoeksspecialist Innova Market Insights.

De toenemende interesse in kersensap is het groeiende bewijs voor de gezondheidsvoordelen van de vrucht. Het bevat een zeer hoog gehalte aan antioxidanten, maar nieuw onderzoek heeft ook aangetoond dat zure kersen bijdragen aan het verbeteren van je slaapkwaliteit, dat ze ontstekingen verminderen en spierherstel versnellen. Er is ook bewijs dat zure kersen kunnen helpen bij de bestrijding van artritis en dat ze het risico op jicht verminderen

De aanspraak van de kers op de status van superfruit is ook door een ander rapport behandeld, The Red Report, waarin meer dan 50 wetenschappelijke studies over kersen zitten besloten. Amerikaans gezondheidsexpert dokter Wendy Bazilian hielp het rapport te lanceren en zei: "De kracht van dit superfruit is duidelijk. Het fruit wordt al langer beschouwd als verlichtend bij pijn, maar daar is nu ook duidelijk bewijs voor." Volgens het rapport vindt 90 procent van de volwassenen het belangrijk voedingsstoffen te halen uit voeding dat van nature rijk is aan vitaminen en mineralen met vitamine A als belangrijkste voedingsstof. Zure kersen bevatten negentien keer meer vitamine A dan blauwe bessen of aardbeien.
Bron: www.agf.nl

Kersen kalmeren je zenuwstelsel en helpen bij het voorkomen van spataderen. Ze helpen ook bij het tegengaan van spierpijn na een goede workout.
Erwin (Admin)
Administrator
Berichten: 720
graph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gelogd Gelogd  
 
Laatste Wijziging: 29/05/2014 15:01 Door Erwin.
 
De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.  
      Onderwerpen Auteur Datum
 
Kersen bereiken 'superfruit'-status
Erwin 12/04/2012 20:56
 
thread linkthread link Kersen middel tegen spierpijn
Erwin 23/11/2013 07:19
Ga naar bovenkant
Forum Fruitpluktuin
Adverteren

Bezoekers

We hebben 52 gasten online